Novosti

08.03.2016

Kenwood predstavlja auto-radio CD playere visokih performansi uz cijeli niz mogućnosti spajanja

KDC-BT92SD ima integrirani Bluetooth. Zahvaljujući bežičnoj Bluetooth vezi, na LCD zaslonu u boji možete prikazivati imena i brojeve iz imenika mobitela. Pet redaka na zaslonu omogućuju brže prikazivanje i pretraživanje niza imena i brojeva, kao i glazbenih zapisa. Mogućnost odabira veličine teksta nudi izbor prikaza većeg teksta ili veće količine teksta, ovisno o željama korisnika. Ovaj fleksibilan, višejezičan i višefunkcijski zaslon modelu KDC-BT92SD omogućuje lako rukovanje vanjskim medijskim uređajima poput USB, SD, iPod, iTouch te iPhone uređaja. Jedinstveni „master upravljački centar“ sa središnjim gumbom duplicira mnoge funkcije iPhone uređaja za još intuitivnije rukovanje.

KDC-BT92SD se može integrirati sa postojećim kontrolama na upravljaču vozila pomoću žičanog sučelja (potreban dodatni adapter), što jamči sigurnost i udobnost vozača. KDC-BT92SD ima tri izlaza (4.0 V) sa ugrađenim nisko i visoko pojasnim filtrom.

Uređaj KDC-BT43U ima ugrađeni Bluetooth i namjenski gumb na prednjoj ploči koji je rezerviran za bežično rukovanje mobitelom. Vanjski Bluetooth mikrofon može se postaviti na optimalan položaj unutar vozila za poboljšanu hands-free komunikaciju. Dodatan sigurnosni faktor je zaslon sa tri retka koji se može prebaciti na prikaz većih slova u dva reda za lakše čitanje telefonskih brojeva te glazbenih i drugih podataka. Varijabilno osvjetljenje u boji i rasvjete tipki korisniku omogućuju prilagodbu ovog modela osvjetljenju upravljačke ploče u gotovo svim vozilima. Zahvaljujući USB i       3,5 mm pomoćnim ulazima na prednjoj ploči, KDC-BT43U se lako može spojiti na širok raspon prijenosnih uređaja kao što su iPod, iTouch, iPhone, thumb drive kao i prijenosni mediji za pohranu podataka.

KDC-BT33U ima iste značajke i funkcije kao KDC-BT43U, osim mogućnosti promjene boje osvjetljenja te je opremljen ugrađenim BT mikrofonom na prednjoj ploči. Osim toga tu je imogućnost uključivanja stražnjeg žičanog mikrofona (sa dodatnim mikrofonom) i zaslon od 14 segmenata u jednom retku.

KDC-BT53U je početni model sa ugrađenom Bluetooth tehnologijom i prednjim USB i AUX sučeljem. KDC-BT53U ima iste značajke i funkcije kao KDC-BT33U, osim mogućnosti izravnog spajanja iPod / iPhone uređaja te je opremljen sa FL zaslonom od 13 segmenata za prikaz 11 znamenaka.

KDC-BT92SD, KDC-BT43U, KDC-BT33U i KDC-BT53U su dostupni kod ovlaštenih Kenwood prodavača diljem RH.